Hjem

Salgsbetingelser

07.06.2012 Av Olav Øverli nettSPAMFILTER@bull-ski-kajakk.no

Våre betingelser ved kjøp på nett.

God service

Vi gir deg i vår nettbutikk samme gode service som i våre butikker. Bull Ski & Kajakk følger forbrukerrådet anbefalinger når det gjelder spesielle vilkår som gjelder for netthandel.

Se: http://www.forbrukerradet.no/dine-rettigheter/netthandel

Spesielt kan nevnes angrerett ved netthandel, der du har som kunde bedre betingelser enn ved kjøp i butikk. Etter angrerettloven kan forbrukeren gå fra avtalen uten å oppgi noen grunn innen 14 dager.

Personvern

All personlig informasjon som går via nettsiden er konfidensiell og vil ikke bli solgt til en tredje part. For at en bestilling skal være gyldig må bestiller være fylt 18 år og myndig.

Betalingsbetingelser:

Du kan betale med Visa og MasterCard. Vi reserverer beløpet på ditt kort til bestillingen er sendt fra oss. Du kan også bestille varer i vår nettbutikk og hente i vår butikk.

Leveringsbetingelser:

Når du har bestilt varen i vår nettbutikk er det normal leveringstid på 3-4 virkedager med forbehold om at produktet du har bestilt er på lager. Hente i butikk tar normalt 1-2 virkedager og du blir varslet med en sms når varen er klar for levering  Har du bestilt ski kan dette avvike. Vi vil ved alle skibestillinger ta kontakt med deg som kjøper slik at vi er 100 % sikre på at alt er korrekt. Leveringstid vil da bli avtalt, men dette vil bare unntaksvis ta over 1 uke.   

Vi leverer og selger kun til Norge.

Vi samarbeider med Posten: Servicepakke - varene sendes til ditt postkontor eller post i butikk. Du blir varslet på SMS når pakken har ankommet og får oppgitt et kollinummer. Du oppgir dette kollinummeret for å få utlevert pakken din.

Utsendte varer som ikke hentes blir belastet kunden med et gebyr på 300,-

Frakt

Fri frakt på ordre over spesifisert sum i kampanjeperioder*

Forøvrig bruker vi postens satser ved sending av pakker:

- Vanlige pakker 95,- kroner.

- Ski og staver 195,- kroner.

- Kajakk til transport-terminal (mer info):

900,- (sør for og inkl. Trondheim), 1800,- (Nordland-Troms), nord for Tromsø 2500,-

- Sykkel: 500,- (elsykkel og fatbike: 1000,-)

OBS! på ordre til Svalbard tilkommer frakttillegg, også i kampanjeperioder med fri frakt.

*Gjelder ikke sykkel og kajakk

Utsolgt vare:

Ved utsolgt vare forbeholder vi oss retten til å kansellerer din ordre. Vi vil da ta kontakt med deg å prøve å finne ett tilsvarende produkt.

Feil ved priser, lagerbeholdning og markedsføring

Vi forbeholder oss feil ved priser eller annen feil ved markedsføring.

Bytte og angre på kjøp:

Bytting av varer kan gjøres så lenge varen er i originalemballasjen. Returkostnadene bæres av forbrukeren, så sant vi ikke har sendt deg feil vare. Etter angrerettloven kan forbrukeren gå fra avtalen uten å oppgi noen grunn innen 14 dager.

Returadresse: Bull Ski & Kajakk - NETTBUTIKK, Rådmann Halmrastvei 9, 1337 Sandvika

Reklamasjon:

Foreligger det feil eller mangler ved en vare må den sendes tilbake til Bull Ski & Kajakk A/S. Vi må ha varen hos oss for å vurdere om det er en reklamasjon.

Noe mer du lurer på?

E-post: nett@bull-ski-kajakk.no

Ring butikken i Sandvika: 67 55 52 60