V8 Club

Stabil og rask surfski alle har stor glede av. Lett manøvrerbar med stort ror og fotbrett med pedaler. Bærehåndtak i cockpit for enkel bæring

Bygg din pakke under, husk at åren er motoren og har stor betydning for padleopplevelsen. Vi anbefaler wingåre til alle treningskajakker, inkl. surfskis. Leash er obligatorisk tilleggsutstyr til surfski. En dedikert padlevest gir deg bevegelsesfrihet. Ta gjerne kontakt på Chat telefon eller e-post om du er usikker på valg av konstruksjon, åre eller annet.

Club: veil. 25 990,- / Performance: veil. 30 990,- / Ultra: veil. 39 990,-

Husk at vi leverer fraktfritt i hele Fastlands-Norge

For raskest og enklest utlevering, bruk om mulig en bedriftsadresse som leveringsadresse.

25 990,-

Dette er blant de mest populære surfskiene du finner på markedet. Med en lengde på 5.48m og bredde på 55.88cm, er V8 helt unik. Den er rask, men likevel ekstremt stabil og en kajakk de aller fleste er i stand til å hoppe rett inn og padle. V8 kommer med det samme utstyret som alle våre surfskier, som karbon fotbrett og pedaler som kan justeres, Epics nye ‘’bailer’’ som lar deg lense kajakken når det passer deg.

I tillegg til dette kommer V8 med håndtak foran, bak og på begge sider, og de har støpt inn flaskeholder mellom bena. Denne surfskien passer de med høye ambisjoner som legger ekstra vekt på stabilitet, turpadlere som vil gjøre en enkel overgang til bølgelek og bare alle som ønsker en morsom dag på vannet. V8 gir deg alt.

Cockpit og skrog tilpasset personer fra 160 cm / 45 kg og oppover. Bæreevne på hele 145 kg.

  • Lengde: 550 cm
  • Bredde: 55,88 cm
  • Dybde: 33 cm
  • Bæreevne: 145 kg
  • Bredde cockpit (sittebrønn): 42 cm
  • Vekt: Club (blå) - 17,5 kg

Brukermanual (*.pdf)


rudder

  • Ror: Universal (Club), Surf (Performance/Ultra)

Guide for oppsett av rorsystemet i video: