Webshop

Zonyk Pro Mirror

kr 2.195,00 (Veil. pris kr 2.195,00)
  • Allround sportsbrille som passer til alt!
  • Duggfrie
  • Ekstremt lett og sterk ramme
  • Enkelt å bytte glass

Brillen som har en fantastisk synsvinkel; Zonyk Pro er den nye all around sportsbrillen fra adidas Sports Eyewear. Enten du skal sykle, ut og løpe, gå langrenn, denne brillen passer til de fleste aktiviteter. Eksepsjonell synsvinkel, beskyttelse, passform og kult design som skiller seg ut i mengden. Brillen er utstyrt med det nye ClimaCool™ systemet som gjør at linsene ikke dugger.   

Brillen har prydet Moviestar teamet med Nairo Quintana i spissen, samt Yohan Blake under de Olympiske lekene i Rio. Medaljevinnerne under WM i skiskyting og langrenn. Den brede linsen gir Zonyk Pro en rask look, samtidig som brillen har en meget god funksjon.

Brillen er laget av det lette og sterke SPX® materialet. Det gjør brillen lett, fleksibel og sterk. Nesebroen kan justeres i to trinn, man kan enkelt bytte linser med det super enkle Quick-change lens system. Zonyk Pro er utstyrt med det nye lens lock-system som gjør at det er enda enklere å skifte linser. Kan bestilles med refleks til mørke kvelder i sporet, skogen eller på landevegen.  

Pro brillen er utstyrt med avtakbar svettekant som holder svetten borte fra øynene, uten at linsene dugger.

Linsene er laget av polykarbonat, uknuselig plast, med en unik optikk. Farge, kontrast og stabiliserings filter gjør at du ser krystall klart selv i vanskelige lysforhold. 

Farge: Solar Red
Linse: Mirror Red
Størrelse: S/L
Vekt: 30g

Adidas LST linsene gir forstyrrelsesfritt syn og et omfattende bredt synsfelt med god beskyttelse for øynene. Linsene er laget av polykarbonat, uknuselig plast, med en unik optikk. Farge, kontrast og stabiliserings filter gjør at du ser krystall klart selv i vanskelige lysforhold.

Polariserte linsen gir mer lys til omgivelsene, men har en høy lysabsorpsjon. Kontrasthøyende med lysgjennomgang på 13% som gjør den perfekt for solfylte dager på fjellet, stranden eller på sjøen.

Mirror linsene passer best i lyse omgivelser, og har høy lysabsorpsjon. De har en lysgjennomgang fra 12% helt opp til 17% noe som gjør de perfekt for en dag på stranden. 

Vario er en fargeskiftende linse som endrer fra krystall klar til mørk grå på få sekunder. Dette gjør at linsen passer i alle miljø og klimaer.

Egenskaper

SPX material™
6 Base Vision Advantage PC Lens
Flex Zone
Double-Snap Nose Pads™
Quick-Release Hinge™
Traction Grip™
New Lens Lock-System™