Hjem

Om oss

23.05.2012

Lang erfaring, voksne aktive medarbeidere og unik produktkjennskap gjør at du vil merke forskjellen! Aktive mosjonister, aktive familier, seriøse toppidrettsutøvere, aktive barn og aktive tilskuere vil ALLE få riktig utstyr hos Bull Ski & Kajakk AS.

Bull Ski og Kajakk

Vi består i dag av 2 fysiske butikker på Majorstua og i Sandvika, samt denne nettbutikken. Vår forretningside er egentlig veldig enkel, vi skal være særdeles dyktige på det lille vi driver med. og det er Ski, kajakk, sykkel og løp. Vi er forholdsvis store til å være i sportsbransjen og omsetter for ca 60 mill eksl mva i 2012. Du blir skuffet hos oss leter du etter de billigste skipakkene, de billigste joggeskoene eller en kajakk som er mer egent til bading enn til padling. Men er du dermed ute etter kvalitet til konkurransedyktige priser, ja da står vi på hendene for at du skal bli fornøyd. Du finner heller ikke ungdom som ekspederer, men voksne medarbeidere som virkelig har prøvet utstyret vi selger

PADLING

Vi i Bull har drevet med dette siden 1974. Her importerer vi selv det aller ypperste fra hele verden. Det produseres også en egen BULLET serie, laget fra ”bunnen av” av oss i Bull. Flere ansatte er aktive padlere noe som gjenspeiles i vårt utvalg og ikke minst vår kompetanse. 

SKI

Her har vi posisjonert oss som den største og kanskje den mest spesielle nisjeforretning i Norge. Innenfor dette feltet er kompetanse blant de ansatte svært viktig. Nesten alle ansatte er aktive turløpere. Hjertet i butikkene er våre verksteder. Her er det kun en ting som gjelder og det er ganske beskjedent "være desidert best i Norge". Ambesiøs målsetting, men når vi har landslagets sliper Terje Fardahl sammen med verkstedsgutter som har preppet i mange år er vi best og det har vi tenkt til å være i fremtiden også. Sesongen 11/12 slipte og preppet vi 4500 par ski, dette er det ingen som er i nærheten av og dette gjør at vi får en unik erfaring. Våre konkurrenter hevder de tester på ulike arrangementer, vi tester i World Cup. Er vi gode nok for verdens beste skiløpere holder det for de fleste av oss andre!

SYKKEL

Vi satser på sommeren ved siden av kajakk også på sykkel. Grunnen er egentlig enkel, vi sykler aktivt selv og det gjør også kundene vi har på ski. Samme filosofi som alt annet vi selger, vi sitter med kunnskap gjennom egne erfaringer på trening og konkurranser. Våre hovedmerker er Richmond og Giant og du vil i vårt utvalg finne alt fra små barnesykler til TDF sykler på det ypperste nivå.

LØP

Fortsatt vår minste avdeling, men den vokser for hvert år. Hos oss finner du også de litt spesielle skoene. Vi vet hva som er best i terrenget når det virkelig er terreng, vi vet hva som er best når det er is som er underlaget osv osv. Hos oss finner du ikke joggesko til 299,- som ødelegger bena dine.