artikler

Langrennsspesialisten

30.05.2012 Av Sjefen nettSPAMFILTER@bull-ski-kajakk.no

Bull Ski og Kajakk startet i 1974. Navnet sier det meste! Eneste vi har forandret siden starten er at vi de siste 15 årene også har satset på sykkel.

Hos oss finner du kanskje ikke de billigste skiene, men du finner de beste, solgt av erfarne selgere som selv er skiløpere. Det er stor forskjell på kunnskap du kan lese deg til og kunnskap du erfarer gjennom egne erfaringer.

Utvalg

Bull Ski & Kajakk har stort sett en avdeling på vinteren, nemlig langrenn. Dette gjør at med vår størrelse (omsetter for godt over 50 mill) kan sitte med ett enormt lager. Spesielt gjør dette seg gjeldende på ski. Vanlige sportsbutikker har kanskje 50 par ski i hyllene, vi har ofte mer enn 2000 par. Vi finner dermed akkurat det paret som passer deg perfekt, ikke det paret som butikken ønsker å bli kvitt? De varene du finner i våre butikker går vi selv gode for, vi har testet det selv.

Erfaring

Mange av våre ansatte er svært ettertraktet som smørere og skitestere på World Cup nivå. Vår egen sliper Terje Fardahl sliper skiene til vårt landslag osv osv. Deres erfaring på toppnivå sammen med vår erfaringer om hva mosjonister trenger og ikke minst ikke trenger gjør at vi mener vi mildt sagt har en meget god erfaring. Mange går i fella og tenker at bare de har samme utstyret som eliten har de det beste?

Priser

Vi er store på de få områdene vi driver med. Dette gjør at vi oppnår gode priser hos våre leverandører og dermed er konkurransedyktige. du får det du betaler for heter det så fint, dette stemmer som regel i sportsbransjen. Beklagligvis ser vi varepartier hos enkelte av våre konkurrenter som i hvert fall ikke skaper skiglede, men jo det er billig.