artikler

Slip av ski - Hvem skal man høre på?

27.09.2012 Av Olav Øverli nettSPAMFILTER@bull-ski-kajakk.no

Det foregår en aldri så liten krig i mellom de ulike butikkene når det gjelder slip av langrennsski. Flere hevder de er best, noen hevder at slip ikke er så viktig og noen sliper ikke ski. Hvem skal kundene til slutt høre på?

  • Det å hevde at slip ikke er viktig i dagens skimarked blir rett og slett tåpelig. At dette er bare noe som eliten driver med på jakt etter noen få sekunder er direkte feil. Riktig slip gir deg mange minutter i ett skirenn som f.eks Birken.  Årsaken til at enkelte butikker mener det er uvesentlig er ene og alene at de ikke har maskinparken og kunnskapen som trengs.   
  • Vi i Bull Ski & Kajakk vet hvor viktig dette er og har ansatt rett og slett de beste.

-       Terje Fardahl som er eneste ansatte sliper på det Norske landslaget er sjefen på vårt slipeverksted. Han lager ”oppskriften” på de ulike strukturene og kontrollerer daglig at vi leverer rett kvalitet. Jon Elstad (sliper på 4.året) og Terje er de eneste som står bak spakene på våre maskiner.       

  • Tester av våre sliper får vi i World Cup gjennom hele sesongen. Bedre og mer krevende  løpere finnes vel ikke?
  • Vi har lykkes med vår satsning. I fjor slipte vi 4500 par med langrennski, ingen andre er i nærheten av dette antallet. Dette gjør at vi har muligheten til å investere i dette beste utstyret, samt at våre 2 slipere blir mildt sagt erfarne.

Så velkommen til å slipe skiene dine av de samme folkene og på de samme maskinene som verdens beste langrennsløpere. Vi sliper ski for hele landet.