artikler

Verden vil bedras, sportsbransjen litt Cowboy.

07.11.2012 Av Olav Øverli nettSPAMFILTER@bull-ski-kajakk.no

Verden vil bedras, sportsbransjen litt  Cowboy.

Nordmenn trener mer enn noensinne, vi tjener mer enn noensinne. Ergo må det være fantastisk å drive sportsbutikk?

Ja det er fantastisk morsomt, men konkurransen har blitt knallhard. Så bra tenker nok dere som kunder, vi får jo billigere varer. Helt riktig tenkt, dere får billigere varer, men poenget er at kvaliteten på mye er også elendig.

Sportsbransjen dundrer på med enorme markedsbudsjetter, enorme varehus der du får en god treningsøkt bare ved å gå til kassen. Vår forretning i Sandvika på 1000 kvm var for ikke lenge siden Norges største sportsbutikk, nå er den like stor som varemottaket hos gigantene.

Vi i Bull Ski & Kajakk vil ikke være med på denne galloppen, vi tror på at nok kunder ønsker skikkelige varer solgt av ekspeditører som gir deg de beste rådene på det lille vi er gode på ski, padling og sykkel.  Vi bruker store summer på kjøp av slipemaskiner, vi tester og bruker stort sett alt vi selger, de ansatte er også selv aktive. Dette bruker vi penger på, ikke på å fortelle at vi er størst, billigst og best på alt fra fiskekroker til racersykler.

Hovedgrunnen til at vi hevder det er cowboyer i bransjen er at vi ser varepartier som selges som også vi har fått tilbudt. Ski som er så stive at de passer ingen, sykler med elendige bremser til barn, kajakker det er umulig å padle rett frem med osv. Stakkars kunder.

Vi i Bull Ski & Kajakk vil alltid være annerledes, vi skal absolutt være med å konkurrere også på pris, men da skal det være på skikkelige varer. Spør du om skipakker til voksne for 1499,- sykkel til 1999,- eller kajakk til 3999,- så kan vi ikke hjelpe deg. Heldigvis.