Forhåndsbestilling langrennsski

- 30% rabatt til og med 1. oktober -

Vet du at du trenger nye ski til kommende vinter, er det lurt å forhåndsbestille.

Her kommer 3 grunner til hvorfor:

1. Utvalget er størst på høsten, det gjelder ski vi har i våre butikker, hos produsentene rundt om i Europa og hos de ulike importørene.

2. Vi har da også litt bedre tid (skal jo ikke på ski nå) til å finne nettopp godparet som passer deg. Bull kommuniserer i hele prosessen med skiplukk med deg som kunde enten i våre butikker eller hvis du handler på nett på telefon eller evt. e-post.

3. Prisene er fordelaktige.

"Finn godparet som passer akkurat deg" er Bull sitt DNA.

Bull er full av skinerder vi er veldig stolte av, og det å plukke gode ski til våre kunder handler egentlig om 3 ting:

1. Kompetansen til å finne rett par til rett løper. Jobben hadde vært mye enklere hvis det «bare» var å finne likest mulig som godparene til våre toppløpere.
Det som gjelder, er å finne riktig par til utallige ulike skiløpere. Klæbo sitt beste par er det ikke sikkert en ung juniorløper ville fått samme suksess med.
Kompetansen henter vi både eksternt ved at våre ansatte jobber og har jobbet i World Cup sirkuset, men også kanskje det viktigste, ved at vi tester (bl.a. glidprosjekt sammen med Bull Superski) og går mye på ski selv.

Ved å kommunisere med deg som kunde, finner vi ut sammen hva du skal ha (f.eks. avhengighet av trygt feste eller stabilitet i skøyting).

2. Det å finne rett par krever at man har mye ski i butikkene. Vår størrelse (litt flaut å skrive, men vi er i markedet racing/semi-racing størst i verden) gjør at vi har 3000-5000 par i våre hyller til langt utpå ettervinteren.

3. Gjennom snart 40 år har vi i Bull opparbeidet oss gode kontakter hos våre leverandører. De kjenner oss og vet at vi er ekstremt kresne (hjelper jo også at vi kjøper store mengder).
Vi plukker rett og slett alle skiene våre selv, som her Jo Aleksander hos Fischer i Nittedal eller hos Atomic i Østerrike.

NB! Vi er like nøye med å plukke ski til skiløpere uten startnummer. De skal passe nettopp deg, basta!
Dette er også grunnen til at du ikke finner de aller billigste modellene hos oss, vi klarer da rett og slett ikke finne par vi vet du blir fornøyd med.

Er du ikke fornøyd? Vi bytter de i et annet par (gjør feil vi også).

Usikker? Vil du ha veiledning før kjøp?

Kontakt oss på Chatten nede til høyre da vel! Tilgjengelig både online og offline

Eller ring en av våre butikker for å snakke med en av våre skieksperter!

Majorstuen: 23 20 44 20 | e-post

Røa: 22 50 80 50 | e-post

Sandvika: 67 55 52 60 | e-post

 

Gratis gjennomgang av skiparken!

Ta med langrennskiparken din og få en gratis gjennomgang.
NB! Husk å rense skiene for smøring og glider.
 

Hør Marius Lundin forklare hvordan vi plukker ski på BULL