NÅR VI SIER LETT, MENER VI LETT!

Kajakk er virkelig i vinden nå.

Mange skal kanskje kjøpe sin første kajakk i sommer og er det én ting vi i Bull gjerne vil si til alle, TENK VEKT. Tunge kajakker ligger som regel på land da det blir et ork å få de enten på taket av bilen eller bare å bære de siste meterne ned til sjøen.

Lett? Skjærgårdskajakker mellom ca. 8–11 kg. Eller hva med Surfski på nesten 6 meter under 10 kg?
Dyrt? Vi snakker nå om håndlagde carbon-kajakker som er forholdsvis dyre. Trøsten er at du har en kajakk i svært mange år og vi nå kjører "Lett kajakk" kampanje.
 

PS! Kjøper du kajakk hos oss, leverer vi kajakken gratis på hytta i Østfold, Vestfold og nedover Sørlandet i uke 26 og 28!

Flattvann

Se alle
Skjærgårdskajakker

Kjært barn har mange navn, og skjærgårdskajakker kalles også flattvann- eller fitnesskajakker. Disse er ment for litt skjermede områder, så skal du på storhavet velger du surfski eller havkajakk.

Dette er ulike modeller fra verdens desidert største og mest anerkjente leverandør. Modellene er fra 46cm for den kresne ivrige mosjonisten, til veldig stødige 60cm som alle ville føle seg helt trygge i.

NB! Det finnes selvfølgelig billigere konstruksjoner av disse modellene som også er lette, men mener vi lett så mener vi lett!
Nelo Viper bredde 46, 48, 51, 55 og 60 cm - alle WWR og E konstruskjoner Nå: -4 000,-

Les mer om konstruksjon her eller på Nelo sine sider.

Vekt: 8-10 kg (alle er 5,2 meter)
 

Surfski

Bull skulle ønske det het noe annet enn surfski. Det er artig å surfe med disse kajakkene, men de er fantastiske til all annen type padling også. Fordelen er sikkerheten (utrolig enkelt å komme opp igjen skulle uhellet være ute) og at du kan bruke de uansett hvor mye sjø det er.