Moon Boot har lang erfaring med design av sko til dame, herre og barn. De klassiske Icon Moon Bootsene er inspirert av månelandingen i 1969. Moon Boot Icon skulle holde deg varm i all slags vær. Moon Boot har utviklet seg over tid og de har testet ut mange forskjellige modeller over årene. Du kan nå finne modeller fra Moon Boot som passer til byvandring, afterski og andre utendørsaktiviteter - de har sko som passer til alt!

Bestselgere

Moon Boot på tilbud

Moon Boot til store og små

Moon Boot designer sko til både store og små, og holder både deg og barna varme gjennom vinteren. Enten dere skal leke i snøen eller se på skirenn i 10 kalde. Moon Boot er enkle å ta av og på, selv for de minste. Moon Boot er også et perfekt alternativ når du skal stå lenge utendørs eller på afterski. Vinterskoene fra Moon Boot er er en must have i vintergarderoben.

Til by og afterski

Moon Boot er en klassiker og en must have i alle vintergarderober! Moon Boot har ulike modeller som passer til alt fra fjellet til byvandring. Moon Boot Monaco Low Fur passer for eksempel like godt til byvandring på en kald dag, som til fjellet. Se gjennom vår kolleksjon av stilfulle og varme Moon Boot.