Salgsbetingelser

Våre betingelser ved kjøp på nett.

God service

Vi gir deg i vår nettbutikk samme gode service som i våre butikker. Bull Ski & Kajakk følger forbrukerrådets anbefalinger når det gjelder spesielle vilkår som gjelder for netthandel. Ski blir også plukket av de samme eksperter som plukker ski ved handling i våre fysiske butikker.

http://www.forbrukerradet.no/dine-rettigheter/netthandel

Spesielt kan nevnes angrerett ved netthandel, der du har som kunde bedre betingelser enn ved kjøp i butikk. Etter angrerettloven kan forbrukeren gå fra avtalen uten å oppgi noen grunn innen 14 dager.

Personvern

All personlig informasjon som går via nettsiden er konfidensiell og vil ikke bli solgt til en tredje part. For at en bestilling skal være gyldig må bestiller være fylt 18 år og myndig.

Betalingsbetingelser

Du kan betale med Klarna Checkout - VISA, Mastercard, faktura og delbetaling eller Vipps. Du kan også bestille varer i vår nettbutikk og hente i en av våre butikker.

Leveringsbetingelser

Når du har bestilt varen i vår nettbutikk er det normal leveringstid på 3-4 virkedager med forbehold om at produktet du har bestilt er på lager. Hente i butikk tar normalt 1-2 virkedager og du blir varslet med en e-post når varen er klar for levering. Har du bestilt ski, kajakk eller sykkel kan dette avvike. Vi vil ved alle skibestillinger ta kontakt med deg som kjøper slik at vi er 100 % sikre på at alt er korrekt. Leveringstid vil da bli avtalt, men dette vil bare unntaksvis ta over 1 uke.   

Vi leverer og selger kun til Fastlands-Norge.

Vi samarbeider med Posten: Servicepakke - varene sendes til ditt postkontor eller post i butikk. Du blir varslet på SMS når pakken har ankommet og får oppgitt et kollinummer. Du oppgir dette kollinummeret for å få utlevert pakken din.

Utsendte varer som ikke hentes blir belastet kunden med et gebyr på 300,-

Frakt

Fri frakt på ordre over 1000,- til hele Fastlands-Norge, spesielle vilkår sykkel (1), kajakk (2) og skislip (3)

For ordre under 1000,- tilkommer fraktkostnad på 99,-

1. Sykler sendes med Bring, foruten elsykler og fatbike - påregn 1 uke i tillegg til vanlig postgang og pakking hos oss.

2. Kajakk leveres fortrinnsvis på en bedriftsadresse (evt. privatadresse) eller kjøres av oss, vi kontakter alle for å tilpasse leveringen best mulig.

3. Om du ønsker slipte ski sendt tilbake, må kjøpe returfrakt. Bestiller du på nett, kjøper du dette tilleggsproduktet Returfrakt Skislip

Utsolgt vare

Ved utsolgt vare forbeholder vi oss retten til å kansellerer din ordre. Vi vil da ta kontakt med deg å prøve å finne ett tilsvarende produkt.

Feil ved priser, lagerbeholdning og markedsføring

Vi forbeholder oss feil ved priser eller annen feil ved markedsføring.

Bytte og angre på kjøp

Bytting av varer kan gjøres så lenge varen er i originalemballasjen, på klær må merkelappen være intakt.

Svar på ordrebekreftelse eller send en epost til nett@bull-ski-kajakk.no for å melde din retur.

Returkostnadene bæres av forbrukeren, så sant vi ikke har sendt deg feil vare. Etter angrerettloven kan forbrukeren gå fra avtalen uten å oppgi noen grunn innen 14 dager. Angrerettsskjema (se vedlegg ordrebekreftelse) og kopi av ordrebekreftelse vedlegges forsendelsen. 

Returadresse: Bull Ski & Kajakk AS, Postboks 151, 1300 Sandvika

Du kan også returnere varen i en av våre butikker. Husk angrerettsskjema og kopi av ordrebekreftelse.

Har du betalt med Klarna Faktura og returnerer før forfall på denne, meld til Klarna kundeservice at du har returnert hele eller deler av ordre slik at forfallsdato settes på vent.

Reklamasjon:

Foreligger det feil eller mangler ved en vare må den sendes tilbake til Bull Ski & Kajakk A/S. Vi må ha varen hos oss for å vurdere om det er en reklamasjon.

Les mer om Retur & bytte


Noe mer du lurer på?

Andre henvendelser:

Bull Ski & Kajakk AS, Sørkedalveien 7, 0369 Oslo

Organisasjonsnummer: NO 922 396 426 MVA

post@bull-ski-kajakk.no