Retur & bytte

Bytte og angre på kjøp

Bytting av varer kan gjøres så lenge varen er i originalemballasjen, på klær må merkelappen være intakt.

Svar på ordrebekreftelse eller send en epost til nett@bull-ski-kajakk.no for å melde din retur.

Returkostnadene bæres av forbrukeren, så sant vi ikke har sendt deg feil* vare. Etter angrerettloven kan forbrukeren gå fra avtalen uten å oppgi noen grunn innen 14 dager. Angrerettsskjema (se vedlegg ordrebekreftelse) og kopi av ordrebekreftelse vedlegges forsendelsen. Merk returen med ønsket handling.

Returadresse: Bull Ski & Kajakk AS, Postboks 151, 1300 Sandvika

Vi anbefaler at du benytter pakke med sporing (Postens Servicepakke el.l.), merk at du er ansvarlig for retursendingen fremt til den er mottatt av oss.

Har du betalt med Klarna Faktura og returnerer før forfall på denne, meld til Klarna kundeservice at du har returnert hele eller deler av ordre slik at forfallsdato settes på vent.

Retur eller bytte av vare i butikk

Du kan også returnere varen i en av våre butikker. Husk angrerettsskjema og kopi av ordrebekreftelse, evt. merk tydelig med ordrenummer og årsak til bytte/retur.

* har vi levert feil vare, farge/størrelse eller annet tilbyr vi selvfølgelig fri retur. Ta kontakt ved å svare på ordrebekreftelse eller send en epost til nett@bull-ski-kajakk.no så sender vi deg etikett for retur av varen.


Reklamasjon

Foreligger det feil eller mangler ved en vare må den sendes tilbake til Bull Ski & Kajakk A/S. Vi må ha varen hos oss for å vurdere om det er en reklamasjon. Svar på ordrebekreftelse eller send en epost til nett@bull-ski-kajakk.no med bilder av feil eller mangel, husk å oppgi ordrenummer.