Retur & bytte

Bytte og angre på kjøp

Etter angrerettloven kan forbrukeren gå fra avtalen uten å oppgi noen grunn innen 14 dager.

* i november og desember har vi utvidet bytterett frem til 15. januar

Bytting av varer kan gjøres så lenge varen er i originalemballasjen, på klær må merkelappen være intakt.

Svar på ordrebekreftelse eller send en epost til nett@bull-ski-kajakk.no for å melde din retur.

Husk at du selv står ansvarlig for å: merke pakkseddel tydelig med ønsket handling og returdato. Se eksempel

Angrerettskjema (se vedlegg ordrebekreftelse) kan legges ved som utskrift eller fylle ut digitalt og sendes på e-post. Har du mistet pakkseddel som fulgte med pakken, legg ved utskrift av ordrebekreftelsen og noter på denne.

Bruk returetikett som fulgte med i pakken, du belastes 99,- i returporto* (egne satser for ski/staver, kajakk og sykkel - samme som frakt til deg) eller lever returen «gebyrfritt» i en av våre butikker. Har du mistet returetikett eller ikke mottatt denne, kontakt oss for å få tilsendt en ny på e-post. OBS! Husk å fjerne etikett som pakken kom med eller klistre returetikett oppå denne.

OBS! ønsker du å bytte størrelse, må du legge ny ordre på varen du vil bytte til og returnere opprinnelig ordre. Dette for å unngå at vi blir utsolgt i mellomtiden og misforståelser ved retur.

Alternativt kan du bytte til annen størrelse i en av våre fysiske butikker. Da kan dette gjøres i kassen uten å måtte fylle ut angrerettskjema mm.

Varen du returnerer må være ubrukt og i original emballasje uten skader. Det må ikke tapes direkte på varens emballasje (se bilde under). Ved skader eller andre avvik vil det kunne bli trukket fra på beløpet som refunderes.

Har varen avvik ved mottak , ta kontakt før du sender i retur og send oss e-post med bilder.

Har du betalt med Klarna Faktura og returnerer før forfall på denne, meld til Klarna kundeservice at du har returnert hele eller deler av ordre slik at forfallsdato settes på vent.

* har vi levert feil vare, farge/størrelse eller annet tilbyr vi selvfølgelig fri retur og du blir ikke belastet for returporto. Velger du å ikke hente ut varen, vil det også påløpe returgebyr.

 

Retur eller bytte av vare i butikk

Du kan også returnere varen i en av våre butikker. Husk angrerettsskjema og kopi av ordrebekreftelse, evt. merk tydelig med ordrenummer og årsak til bytte/retur.

Ønsker du kun å bytte til annen størrelse, kan dette gjøres i kassen uten å måtte fylle ut angrerettskjema mm.


Reklamasjon

Foreligger det feil eller mangler ved en vare må den sendes tilbake til Bull Ski & Kajakk A/S. Vi må ha varen hos oss for å vurdere om det er en reklamasjon. Svar på ordrebekreftelse eller send en epost til nett@bull-ski-kajakk.no med bilder av feil eller mangel, husk å oppgi ordrenummer.

Eksempel på ikke godkjent returforsendelse