Retur & bytte

Bytte og angre på kjøp

Bytting av varer kan gjøres så lenge varen er i originalemballasjen, på klær må merkelappen være intakt.

Svar på ordrebekreftelse eller send en epost til nett@bull-ski-kajakk.no for å melde din retur.

Returkostnadene bæres av forbrukeren, så sant vi ikke har sendt deg feil* vare. Etter angrerettloven kan forbrukeren gå fra avtalen uten å oppgi noen grunn innen 14 dager. Angrerettsskjema (se vedlegg ordrebekreftelse) og kopi av ordrebekreftelse vedlegges forsendelsen.

Merk returen tydelig med ønsket handling og dato. Se eksempel

Ønsker du å bytte størrelse, anbefaler vi at du legger ny ordre på varen du vil bytte til og returnerer opprinnelig ordre. Dette for å unngå at vi blir utsolgt i mellomtiden.

OBS! varen du returnerer må være ubrukt og i original emballasje uten skader. Det må ikke tapes direkte på varens emballasje (se bilde under). Ved skader eller andre avvik vil det kunne bli trukket fra på beløpet som refunderes.

Har varen avvik ved mottak , ta kontakt før du sender i retur og send oss e-post med bilder.

Returadresse: 

Norgespakke (privat): Bull Ski & Kajakk AS, Postboks 151, 1300 Sandvika

bruk 919 02 355 / nett@bull-ski-kajakk.no til sporing

evt. Bedriftspakke: Bull Ski & Kajakk AS, Rådmann Halmrasts vei 9, 1337 Sandvika

eller i en av våre butikker. Husk at du selv står ansvarlig for å merke returen tydelig.

Vi anbefaler at du benytter pakke med sporing, merk at du er ansvarlig for retursendingen fremt til den er mottatt av oss.

Har du betalt med Klarna Faktura og returnerer før forfall på denne, meld til Klarna kundeservice at du har returnert hele eller deler av ordre slik at forfallsdato settes på vent.

* har vi levert feil vare, farge/størrelse eller annet tilbyr vi selvfølgelig fri retur. Ta kontakt ved å svare på ordrebekreftelse eller send en epost til nett@bull-ski-kajakk.no så sender vi deg etikett for retur av varen.

 

Retur eller bytte av vare i butikk

Du kan også returnere varen i en av våre butikker. Husk angrerettsskjema og kopi av ordrebekreftelse, evt. merk tydelig med ordrenummer og årsak til bytte/retur.

Ønsker du kun å bytte til annen størrelse, kan dette gjøres i kassen uten å måtte fylle ut angrerettskjema mm.


Reklamasjon

Foreligger det feil eller mangler ved en vare må den sendes tilbake til Bull Ski & Kajakk A/S. Vi må ha varen hos oss for å vurdere om det er en reklamasjon. Svar på ordrebekreftelse eller send en epost til nett@bull-ski-kajakk.no med bilder av feil eller mangel, husk å oppgi ordrenummer.

Eksempel på ikke godkjent returforsendelse