Netthandel

Betale med Klarna

Hos oss kan du selv velge betalingsløsning hos Klarna, enten vanlig kortbetaling eller faktura. Velger du faktura kan du velge mellom å betale hele beløpet (gebyrfritt) 14 dager etter at vi har sendt varen eller dele opp betalingen din i 3, 6 eller 12 måneder. For full oversikt se Klarna sine egne sider.

* for faktura kreves det at du oppgir personnummer og er over 18 år 

Jeg vil betale med faktura, men ordre går ikke gjennom

Om ditt kjøp ikke godkjennes når du velger å betale med faktura kan det være på grunn av en av disse årsakene:

  • For å benytte seg av faktura kreves det at du er 18 år.
  • Adressen du har angitt er feilaktig, ved betaling med faktura godkjennes bare din folkeregistrerte adresse.
  • Du har overskredet det maksimale beløpet for faktura. Dog kan dette variere, og om du vil vite din kredittgrense kan du kontakte Klarna.
  • Du har angitt et feilaktig personnummer. Tenk på at personnummeret kontrolleres mot den adressen du er folkeregistrert på, disse to opplysningene må altså matche for at fakturakjøpet skal kunne gå igjennom.
  • Klarna (som vi bruker ved fakturakjøp), godkjenner ikke din kreditt. Ta kontakt med Klarna for mer informasjon ang. din kreditt.

Jeg har ikke mottatt ordrebekreftelse

Dette skyldes enten at betalingen (1) ikke er fullført eller verifisert korrekt, eller at du har lagt inn feil e-post adresse (2).

(1)

Har du fått varsel Klarna om at kjøpet er fullført, ta kontakt da det i enkelte tilfeller kan skje brudd opp mot betalingstilbyder og vi må bekreftet ordre manuelt. Har du ikke mottatt noe fra Klarna, må du forsøke på nytt.

(2)

Har du lagt inn feil e-post, ta kontakt med oss på nett@bull-ski-kajakk.no eller på telefon 67 55 52 60. Om ønskelig kan vi videresende ordrebekreftelsen til deg og vi kan hjelpe deg med passord til "Min konto" for ordrehistorikk og sporing av pakker med mer.

Jeg er usikker på om jeg la inn rett størrelse eller korrekte detaljer på skibestilling

I pakkeprodukter og eller skibestillinger kommer ikke alle detaljer med i ordrebekreftelsen. Ved å logge inn på "Min konto" kan du i Ordrehistorikk se alle detaljer på din ordre. Ta kontakt så snart som mulig om du ser at noe har blitt feil.

Retur, endring og kansellering av ordre

Jeg ønsker å endre på eller kansellere min ordre

Vil du gjøre endringer på eller kansellere din ordre må du ta kontakt på telefon 67 55 52 60 eller Chat (kun online), sender du e-post kan det hende vi sender før vi ser denne henvendelsen.

Jeg har lagt til feil e-post adresse eller telefonnummer

Ta kontakt med oss på nett@bull-ski-kajakk.no eller på telefon 67 55 52 60. Om ønskelig kan vi videresende ordrebekreftelsen til deg og vi kan hjelpe deg med passord til "Min konto" for ordrehistorikk og sporing av pakker med mer.

Hvordan går jeg frem ved retur og/eller bytte?

Alt om retur og bytte finner du her: Retur & bytte

Kan jeg returnere en ordre i butikk?

Ja, du kan returnere hele eller deler av din ordre i en av våre butikker. Dette vil som oftest være raskere og billigere for deg. Husk å merke returen tydelig med ordrenummer og ønsket handling. For flere detaljer ser her: Retur & bytte

Kundeveiledning

- benytt deg av vår kompetanse på våre fagfelt -

Valg av størrelse

Hvordan velger jeg rett skostørrelse?

Mål foten din i mm og sammenlign med skjema fra hver enkelt produsent.

Langrenn

Hvordan plukker dere ski?

Vi har et meget godt utvalg gjennom hele sesongen. Vi prøver hele tiden å finne det paret som passer deg best. Skulle vi ikke ha det du har etterspurt i første runde vil vi bestille opp fra leverandør eller finne et fullgodt alternativ på annet merke eller modell. Vi har fortløpende dialog med deg underveis på telefon, e-post eller butikken.

Les mer under skivalg

Kajakk

Hvordan velge rett kajakk?

Du bør orientere deg godt før kjøp av kajakk. En kajakk vil du kunne ha i mange år og mest glede får du av en som passer ditt bruksområde og ferdighetsnivå. Vi anbefaler deg å komme innom for en kajakkprat med våre eksperter og/eller kontakte oss på e-post, telefon eller Chat-tjenesten.