Om oss

Om oss

Bull Ski & Kajakk. Du merker det.

Bomkjøp er det dyreste du som kunde kan gjøre. Vi i Bull har gått på ski som er for stive, vi har frosset i superundertøy som ikke fungerer, vi har sklidd på sleipe røtter med dårlige løpesko, vi har kantret i grov sjø med kajakker og vi har ødelagt utrolig mange sykler. MEN heldigvis har vi også hatt utrolige fine opplevelser i utstyr som fungerer. Det er kun det siste som er å finne i våre butikker. 

Bull Ski & Kajakk har egentlig en veldig enkel forretningsstrategi. I våre butikker skal du kun finne produkter vi kan anbefale fordi vi har testet det selv. Få varegrupper, ski, kajakk, sykkel og løp, og ekstremt aktive ansatte gjør dette mulig. Noen tror nok at Bull da kun er for de som er svært aktive, men dette er helt feil. Vi har et enormt utvalg (på de få varegruppene) og du finner et enormt vareutvalg til nettopp deg enten du er på landslaget eller kun koser deg på tur.

Selvfølgelig er vi også stolte av at Norges ypperste elite benytter seg av vår kompetanse. For eksempel steinsliper (se verksted) vi skiene for rubbel og bit av landslagsløpere på ski. Vår testarena er her World Cup, VM og OL. Svært få av oss trenger ski på dette nivået, men det beviser i hvert fall at vi vet hva vi snakker om.  

Bull Ski & Kajakk selger varer for ca. 75 mill. i året (2017). Forholdsvis mye til å være i sportsbransjen, men siden vi kun konsentrerer oss om ski, kajakk, sykkel og løp er vi ekstremt store på dette ”lille” vi driver med. Skryt du som kunde ikke har brukt for? Feil, det gjør at vi kan stå utenfor alt som heter kjeder, vi kan kjøpe inn akkurat hva vi vil og du som kunde vil derfor finne de beste produktene til de riktige prisene.

Velkommen i enten en av våre butikker eller her på nett.

Olav Øverli, daglig leder