Verkstedene i BULL

Hjertet i Bull Ski og Kajakk er våre verksteder. Dette forsto vi allerede i 1974 da Bull ble startet, og siden det har vi kun hatt et mål hele veien. Vi skal være best i klassen.

Tillit er ikke noe du får, det må være fortjent 


 

SYKKELVERKSTEDET

Våre voksne og erfarne sykkelmekanikere reparerer alt som er av sykler og kvalitetsjekker og finjusterer alle vi selger. Hvis du tror dette er enkelt kan det hende du ikke har sittet på en sykkel som fungerer 100 % og ikke minst gjør det i lang tid etter at den er ”tunet”. Kos deg på sykkelen og overlat skruingen de til som kan det.

Sykkelverksted har vi i Sandvika og på Røa, men du kan også levere inn og hente din sykkel i vår butikk på Majorstua.

Priser på sykkelverkstedet


Timebestilling sykkelverksted

Vi har begrenset lagringsplass til sykler, så time avtales med et av våre verksteder på forhånd:
Ved normal kapasitet kan vi ta i mot sykler på "drop-in" for enkle reparasjoner

Book time HER


 

SKIVERKSTEDET

Ski er halvfabrikata hevder noen, dette er en ”sannhet” som ikke helt stemmer. Alt henger nemlig sammen. Våre ansatte må først finne eksakt riktig par tilpasset ditt behov, bruksområde, ferdighet og vekt. Dette er helt klart det viktigste: er skiparet feil utvalg til deg, får du aldri dette paret til å fungere uansett hvordan du preparerer skiene. I motsatt tilfelle, om de er perfekt plukket, får du vesentlig mer ut av paret om du preparerer skiene, og er du konkurranseløper eller ivrig mosjonist er du helt avhengig av våre verkstedtjenester (ingen har slipemaskiner i garasjen). 
Er du derimot en vanlig skiløper, som bare ønsker skiglede, får du vesentlig mer ut av skituren om du overlater prepareringen til oss.

SLIP
”Ubeskjedent” føler vi det er OK å skryte når du er størst og best? Vår egen ansatt Terje Fardal sliper alt som er av ski til det norske landslaget som (kanskje) er best i verden. Denne kunnskapen bruker vi for alt den er verdt, for å sette riktig struktur på dine ski.
Slip handler om håndverk, om kunsten å vite hva som "går" bra på ulike fører og å gjenskape vinneroppskriften (det de vinner World Cup på) på alle par vi sliper, hver time, hver dag året rundt. For å få til dette må du ha det ypperste av maskiner og du må slipe mye ski. Jon Elstad og Terje Fardal gjør dette på 4000 – 5000 par hvert år. Dette er vi (som du nå forstår) ekstremt stolte av. På slip skal vi være best, basta! Les mer om våre sliper.

PREPP
Våre verksteder i Sandvika (vårt hovedverksted) og på Majorstua preparerer skiene også om du skal gå World Cup eller bare en tur i marka. Bull skiller ikke her på nivået på løperne/kundene: sjefsprepper Jørgen Lund er like nøye på alle typer ski. Forskjellen er bare at turløperen velger å stoppe tidligere i jakten på den gode gliden? Med dette mener vi at alle vil ha best mulige ski, men for en turløper vil de aller siste topplagene (dyrt) være helt unødvendig.

Les mer om våre sliper og preppemenyer


Håper vi har din tillit, velkommen til Bull sine verksteder, enten det er ski eller sykkel vi kan hjelpe deg med.