Craft NORWAY landslagskolleksjon

Landslagskolleksjonen fra Craft

Craft har i samarbeid med skisporteliten utviklet en ny og banebrytende kolleksjon med alt fra undertøy og fritidsklær til skibekledning. Landslagskolleksjonen fra Craft er designet for at du kan yte ditt beste i skisporet, i all slags vær og i alle forhold. 

NOR PRO Nordic Race

Denne serien er designet for at du skal kunne yte maksimalt på det høyeste nivået av langrenn. Skibekledningen til dame og herre er laget av et elastisk og svært funksjonelt 3L Ventair-stoff som sørger for at du er beskyttet mot været og har god kroppstemperaturstyring under treningsøkten. Skibekledningen har i tillegg et aeridynamisk design som gjør at du kan oppnå maksimal hastighet i løypene. 

Til de kjølige dagene

NOR PRO Nordic Race Insulate er en varmere skijakke fra landslagskolleksjonen. Denne passer perfekt til de litt kaldere dagene. I tillegg har Craft designet flere gode, varme og funksjonelle mellomlag som passer ypperlig til både trening og fritid. 

NOR PRO Nordic til dame & herre

Ullundertøy & mellomlag

Landslagskolleksjonen fra Craft inneholder også både undertøy og mellomlag til enhver anledning. Undertøyet er utviklet for at du skal kunne yte ditt beste i løypen under trening og konkurranse. Undertøyet er laget med et teknisk materiale som sørger for god fukttransport og god bevegelsesfrihet. 

Fleecegenserne fra Craft passer ypperlig som mellomlag på esktra kalde dager, til rett etter trening eller til hverdag når du ønsker et varmt og deilig plagg. 

Undertøy til dame & herre

Se alt Craft undertøy