JOHAUG

Merkevaren Johaug designer og utvikler treningsklær for damer i premium kvalitet. Merket Johaug er basert på en av Norges råeste langrennsløpere, Therese Johaug. Alle Johaug sine kolleksjoner er inspirert av Therese Johaug. Ikke bare er klærne fra Johaug i topp kvalitet, de er også feminine og sørger for at du føler deg bra mens du trener slik at du kan gi alt på trening.

Johaug har klær for enhver treningsanledning – alt fra super- og ullundertøy til lette sommerklær. I tillegg har Johaug utviklet myke og komfortable fritidsklær som den lekre og feminine joggedressen Unaltered 2.0. Vi tilbyr et stort utvalg av Johaug kolleksjonene året rundt.

Joahug Elemental er en basic serie med tekniske treningsklær. Disse treningsklærne egner seg best til studiotrening. Klærne er myke og behagelige og en must have i enhver treningsgarderobe. I tillegg er Elemental treningsklærne perfekte til en aktiv hverdag og sørger for at du ser både feminin og sporty ut. Elemental serien inneholder blant annet Long Sleeve treningsgenser, Elemental Tee t-skjorte, Elemental Hot Pants som er en kort treningsshorts og Elemental treningstights.

Johaug Discipline er for de tøffeste øktene med høy intensitet. Klærne er pustende og frukttransporterende. Discipline har god passform og er komfortable klær, samtidig som de sørger for at du kan yte optimalt under harde økter. Discipline serien inneholder blant annet Discipline Shorts som er en lett 2-in-1 shorts, Discipline Jacket som er en ultralett løpejakke, Discipline treningstights som er funksjonell tights med høyt liv og Discipline pannebånd.

Det er ikke bare bare å finne riktig tights til riktig formål. Johaug har et bredt utvalg av tightser til forskjellig typer trening og forskjellige årstider. Når man skal velge riktig tights er det viktig at du finner en som passer for ditt bruk, en studio treningstights er ikke optimal for høy intensitets økter. Johaug har tights i forskjellige lengder, alt fra ankellange tights til korte tights og tights med biker length.

Therese Johaug er selv med på å designe treningsklærne sine og bruker de selv under trening. Johaug sine tightser har et behagelig materiale og god passform med høyt. Treningstightsene passer ikke bare til trening, men også til en sporty og aktiv hverdag.  

Årets vår- og sommerkolleksjon fra Johaug inneholder mange lekre nyheter i freshe farger. Med disse sommerklærne er det ingen tvil om at du vil føle deg fresh og feminin under treningsøktene dine. Nye treningsklær kan gi en liten motivasjonsboost og få deg over dørstokkmila – sjekk ut deler av kolleksjonen under.