Epic kajakker

Vi har siden 2012 importert og solgt kajakker fra Epic Kayaks Inc.

Epic har hele tiden vært fremst i utviklingen av surfski skrogdesign og praktiske løsninger på kajakkene. De var først ute med å utvikle en "bailer" (lensehull) som kunne åpnes/lukkes med helen uten å måtte slippe taket i åra. De har det beste sparkebrettet/pedaler i markedet med superenkel justering frem og tilbake og selvjusterende rorliner. Dette sparkebrettet i carbon er likt på alle surfski-kajakkene, fra V5 i plast til V14 Elite i fullkarbon!

Epic har også gode havkajakker med raske, stabile og lettpadlede skrog og gode løsninger for trening og tur/ekspedisjon. I skrivende stund finnes 14X, 18X Sport og 18X Double. For å ikke glemme V6, surfski/havkajakk hybrid, som har lastekapasitet som en gjennomsnittlig havkjakk, kombinert med en surfski sittebrønn og de fordeler det har mtp. sikkerhet og padleteknikk.

Padleårer i ypperste kvalitet, alle med 10 cm lengdejustering, har også vært en enorm suksess. Wingårer med 4 ulike størrelser på bladet og 2 varianter i konstruksjon; Club Carbon og Full Carbon 3K. Flate årer i hybridkonstruksjon eller fullkarbon 3K, velg mellom smalt "relaxed" blad for lav åreføring og langtur, eller "active" for høyere åreføring og teknisk havpadling.

Sammenligning av fartspotensial i Epic surfski etter nivå

Legg merke til at du må mestre en K1 racerkajakk uten å velte for å kunne betegne deg som nivå "mid pack" og bedre.