510 surfski PAKKE

Nelo 510 er markedets letteste surfski i rotasjonsstøpt polyetylen. Pakke inkluderer wingåre, leg-leash og padlevestMeget raskt skrog og stabil nok for nybegynnere. Selvlensende sittebrønn og vanntett skott for dagstur og kortere overnattingsturer. 

Ta gjerne kontakt på Chat eller e-post om du er usikker på valg av åre eller annet. Husk at vi leverer til hele Fastlands-Norge

Medlem 20 999,-
Veil. 25 987,-

Nedsatt pris gjelder kun for kundeklubbmedlemmer.

Bli medlem

Surfski

NELO

510 PE - Blue

Medlem 20 999,-
Veil. 25 987,-

Lett og rask surfski til trening, lek og rekreasjon

Velg padleåre

H&S KAYAKS

Wingåre Carbon 210-220 cm

0,-

Åre er justerbar i lengde og vinkel

Padlevest

BALTIC

Canoe Hydro Padlevest

0,-

Baltic Canoe Hydro med lomme til drikkeblære på ryggen er godkjent for padlere mellom 40-130kg, er meget behagelig og blir ikke for varm med sine åpne løsning i siden. Velg Hi-vis Pro for enda bedre synlighet på sjøen.

Leg Leash

EPIC

Leg Leash Basic

0,-

Sikkerhetsline som festes rett under kneet og sørger for at kajakken ikke driver eller blåser bort ved en eventuell velt.

Oppsummering

Surfski

25987,- 510 PE - Blue

Padleåre

+ 0,- Wingåre Carbon 210-220 cm

Padlevest

+ 0,- Canoe Hydro Padlevest

Leg leash

+ 0,- Leg Leash Basic

Nelo 510 surfski er den ultimate kajakken for deg som ønsker en kajakk med allsidige egenskaper; fart, stabilitet og komfort og som takler alt fra innsjøer og rolige elver til fjorder og åpent hav - en ekte allrounder! 510 surfski kajakk er også meget stabil, noe som gjør den til et flott valg for både erfarne og uerfarne padlere.

Med et justerbart fotbrett og ergonomisk utformet sete, kan du tilpasse kajakken til din egen kropp og padlestil. Det gjør det mulig for deg å padle lengre og hardere uten å bli sliten eller få vondt. Sittekomforten i Nelo sittebrønn (cockpit) er foretrukket av mange av våre ansatte som padler mye.

Nelo 510 surfski er også svært robust og takler også røffe forhold på vannet med sin utmerkede sjødyktighet med sitt lave tyngdepunkt. Enten du er en erfaren padler eller nybegynner, vil denne kajakken gi deg verktøyet for å håndtere alt fra flatt vann til høye bølger.

Kjøp din Nelo 510 surfski i dag og oppdag en ny verden på vannet i kajakk!

  • Lengde: 510 cm
  • Bredde: 55 cm
  • Bredde cockpit (sittebrønn): 40 cm
  • Avstand fra sits til justerbart fotbrettt: 86 - 103 cm
  • Stability class: 10
  • Konsruksjon: 1 PE (Polyethylen)
  • Vekt: ~20 kg