Vår berømte BSK slip

Vår berømte BSK-slip

For å få optimale ski er det mange parametere som må stemme.
Vi ser i våre butikker og gjennom 44 års erfaring at mange fortsatt tenker feil når det gjelder å få gode ski.

Det viktigste uansett er selve skiparet: Er ikke disse perfekt i forholdt til vekt, ferdighet, terreng og føre får du aldri optimale ski.
Dette har svært mange skjønt, og nettopp derfor har Bull ski & Kajakk suksess og selger kanskje mest racingski i Norge (i verden faktisk, men det er ikke noe å skryte av da resten av verden er ikke store på langrenn).

Feilen noen imidlertid fortsatt gjør, er den videre prioriteringen på jakten etter de perfekte skiene. Nå skal du nemlig konsentrere deg om riktig struktur. Bruk gjerne masse penger på glidprodukter, men struktur ”trumfer” egentlig alt du legger på.

PS! Våre skihelter på  80- og 90-tallet, samt starten av 2000-tallet, var uten tvil svært gode skiløpere, men Norge hadde på denne tiden et forsprang på ski og struktur, og dette
var også en viktig faktor i at vi var så gode. Nå, om vi vil eller ikke, har selv turløpere og mosjonister skjønt dette.

Overskriften er ”Vår berømte BSK-slip”. Skryt, men det må da være lov å være stolte av en suksess!

Bull er best på slip og dermed basta! 

Våre ansatte Terje Fardal og Jon Elstad sliper mellom 4000 – 6000 par hver eneste sesong. Alt som er av våre landslag på langrenn, skiskyting og kombinert bruker Terje Fardal for å sette riktig struktur (han er ansatt hos oss og Norges Skiforbund). Slipegutta hos oss har full fokus på å gi verdens beste skiløpere best ski, derfor føler vi det er helt innafor å si at det da sikkert er bra nok for deg også.

Hele kunsten er å finne den beste strukturen på ulike fører (det gjør Terje Fardal for oss), for så å gjenskape denne helt eksakt hver gang, hver dag hele året. Vi leverer ulike strukturer til ulike fører, men generelt er nøkkelen at de ikke skal være for spesifikke.
Sagt med andre ord, Bull gjør det så enkelt som mulig å få optimal glid på bredest mulige føreforhold med samme slip.

Vi hjelper deg med å velge om ditt/dine par skal ha BSK 5, 6, 7, 8 eller 10.

NB! Slip av ski er ikke bare for racingski og aktive løpere. Også turski blir som nye, og du verden så morsomt det er å oppleve fantastisk god glid, om det bare er for å kjøre fra alle nedover en vanlig søndagstur.

BSK-slipene

Se alle