NYHET - HOKA CLIFTON 9

til dame, herre og nå også til junior

Endelig er den her - Hoka Clifton 9 til dame og herre! Hoka Clifton 9 er en fjærlett, men samtidig godt dempet løpesko for fast underlag. Clifton modellen er Hoka sin klare bestselger både til dame og herre og Hoka Clifton i utgave 9 er enda bedre enn de tidligere modellene. Hoka Clifton 9 til dame og herre er designet med et enda lettere EVA-skum som beholder den særegne Hoka dempingen, samtidig som den tåler mer belastning. Hoka Clifton 9 har faktisk fått enda bedre demping, samtidig som den er blitt lettere. Denne nyheten har i tillegg fått et nytt og forbedret mellomsåleskum som gir liv i steget. 

Selvfølgelig finnes også Clifton 9 i Wide utgave med 3-4 mm bredere lest, mer romslig over vrista og i tåboksen, større åpning når du skal komme nedi skoen.

Hoka Clifton 9 - dame

Se alle

Hoka Clifton 9 - herre

Se alle

HOKA CLIFTON 9 YOUTH

Endelig kommer favorittmodellen vår fra Hoka også til barn og ungdom. Hoka Clifton 9 Junior (Youth) har en lest som er tilpasset ungdommer og eldre barn. Hoka Clifton 9 junior kommer i størrelse 36 til 40 2/3.

Hoka Clifton 9 har fått en engineered knit mesh som kombinerer støtte, fothold og pusteegenskaper på en svært god måte. Hælkappen har en anatomisk akilleskontruksjon som er ekstra skånsom for hælsenen. 

Hoka Clifton 9 er en fantastisk trenings- og løpesko for de som ønsker en lett sko med god komfort. Hoka Clifton 9 passer best til asfalt, grus og tredemølle. Skoen fra Hoka egner seg ikke bare til trening - det er vår favorittsko til jobb og fritid. 

De tidligere modellene av Hoka Clifton er vår favoritt til jobb og fritid. Hoka Clifton passer like godt til byvandring og sightseeing, som til en sommerkjole. Hoka Clifton 9 passer, etter vår mening, enda bedre til hverdags. Gode sko til lange byvandringer er helt essensielt og her er Hoka Clifton 9 et svært godt alternativ. 

Hoka Clifton 9 er den perfekte sko til deg som ønsker god demping og stabilitet under løping, og til deg som ønsker gode og komfortable sko i hverdagen.