Bull Aktiv er en totalleverandør av fysiske treninger, kurs og events for bedrifter. Vi tilbyr sosiale og morsomme aktiviteter der alle ansatte kan delta og få personlig oppfølging av våre engasjerte og dyktige trenere. Vi skreddersyr et helthetlig opplegg for å skape verdier for din bedrift gjennom en rekke ulike aktiviteter og over 50 svært profesjonelle trenere.
Alle våre trenere er eller har selv vært på et svært høyt nivå, og har lang trenererfaring innen sin aktivitet. Bull Aktiv gjennomfører hoveddelen av aktivitetene fra våre lokaler i Holmenkollen og Oksenøya Marina, men vi avholder også faste treninger, kurs og events ute i bedriftens lokaler.
Er din bedrift interessert i hva vi kan skape av verdi for dere?
Ta kontakt på info@bullaktiv.no eller les mer om vårt tilbud på www.bullaktiv.no
 

På bildet: Kvalitet i alle ledd, også med trenere som Kristin, Marte, Joakim og Joar!

ET UTVALG AV VÅRE MEST POPULÆRE AKTIVITETER:

Bli med på Våttkortkurs eller BULL Kajakkurs!

Kursene holdes fra Oksenøya Marina på Fornebu, det beste utgangspunktet for padling på Oslofjorden uavhengig av vær og vind.

Skikurs i Holmenkollen

Vårt mål med skikursene er at alle deltakere skal oppleve mestring, utvikling og økt skiglede sammen med gode kolleger.

Skiskyting i Holmenkollen

Prøv skiskyting i Holmenkollen – et actionfylt og spennende  event der alle kan delta!

Bull Aktivs Mesternes Mester

Gjennom Bull Aktivs Mesternes Mester får deltarne delta på et teambuilding-konsept der samarbeidsevner, problemløsning og fysiske egenskaper settes på prøve.

Andre aktiviteter

Bull Aktiv tilbyr et bredt spekter av aktiviteter som bootcamp/styrketrening, løp, sykkel/spinning og yoga. Se www.bullaktiv.no for mer informasjon om hva vi kan gjøre for din bedrift.