Bull Superski er en spesialforretning for langrenn og tilhørende sommeridretter.
Bull Superski har racingbutikk, skiverksted og skiutleie i Holmenkollen nasjonalanlegg, noe som gir både våre kunder og oss en unik mulighet til å gjennomføre grundige tester av utstyret et vi selger.
Basert på lang erfaring, og ved bruk av måleinstrumenter fra blant annet IDT, finner vi nøyaktig spennprofil og spesialplukker hvert enkelt skipar etter kundens bruksområde.
Vi bistår også med skievaluering og kategorisering av ski, slik at man får riktige ski til riktig bruk og eventuelt kan gjøres justeringer på eksisterende skipark.
Terje Fardal er en del av Bull Super ski teamet , noe som gjør at vi har tilgang på slip fra Norges ledende og et av verdens fremste miljø innen fagfeltet.
Enten om dine ski trenger vedlikehold eller om de skal klargjøres til vinterens viktigste skirenn, kan vi bistå med den beste og riktige preppen.

Bull Superski består av et kunnskapsrikt og dyktig team , som har god kjennskap til utstyret vi selger. Alle våre ansatte jobber tett med konkurranseidrett gjennom egen satsning eller som trenere og medlemmer av serviceteam til aktive langrennsløpere. Dette gjør at vi til en hver tid har kunnskap om de fremste produktene og den kontinuerlige utviklingen i bransjen. Våre ansatte skal kjennetegnes av stor fagkunnskap og et brennende engasjement.

Daglig leder Peder Stadaas

Dette er Bull Superski

Kunnskap basert på egne erfaringer

Peder Stadaas og Jo Alexander Lænn diskuterer smøring.

Her fra en av våre mange glidtester gjennom vintersesongen.

Petter på test med fuktmåler.

Få kan snøforholdene bedre enn oss her.

Ingen tilfeldigheter med værmåler.

Velkommen til Bull Superski i Homenkollen!

Sjekk veibeskrivelse HER