FJELLSKI - GÅ DINE EGNE VEIER!

Fjellskistøvler

Se alle

Kortfell systemene Fischer Easy Skin og Åsnes X-Skin gir deg trygt feste og god glid. Velger du mix 70/30 eller 100% mohair fell, er det samtidig god nok glid på flatene til at du ikke må av og på med feller i hver eneste bakke. Går du derimot mest i kupert og slakere terreng vil vi anbefale ski med smørefritt skjellmønster og legge på kortfell i brattere terreng.

Vi selger både Rottefella BC Magnum og nyvinningen Rottefella Xplore BC fjellskibindinger, som er en liten revolusjon i fjellskiverden. Xplore har samme frie bevegelse under gange som tech-binding på rando og sparer deg for krefter på flatene og i motbakkene. Samtidig har Rottefella Xplore stabilitet og torsjonsstivhet som overgår tradisjonell 75mm binding med kabel og gir deg ypperlig kontroll nedover. Xplore anbefales alle bredere og svingvillige fjellski, men mange velger også disse bindingene til smalere tradisjonelle fjellski på grunn av nye skomodeller som sitter bedre på foten. 

Xplore-systemet fra Rottefella gjør nedoverkjøring morsommere og motbakker lettere. Oppdag ditt nærområde på en ny måte, og husk: de beste opplevelsene måles ikke i mil, men i smil!

Dagstursekker

Se flere