510 PE - Green

Nelo 510 er markedets letteste surfski i rotasjonstøpt polyetylen (PE) med sine 20 kg. Meget raskt skrog og stabil nok for nybegynnere. Selvlensende sittebrønn.  Vanntett skott for dagstur og kortere overnattingsturer.

Farge: GREEN

Ta gjerne kontakt på Chat telefon eller e-post om du er usikker på valg av konstruksjon, åre eller annet.


Utsolgt? Ta kontakt her på e-post for forespørsel / bestilling

602557074918
20 990,-

B+ Kundeklubb
Som medlem av Kundeklubben får du tilgang til eksklusive tilbud!

Bli medlem

Farge: GREEN

  Sjekk lagerstatus i butikk
Lagerstatus i nettbutikk:   Ikke på lager

Nelo 510 surfski er den ultimate kajakken for deg som ønsker en kajakk med allsidige egenskaper; fart, stabilitet og komfort og som takler alt fra innsjøer og rolige elver til fjorder og åpent hav - en ekte allrounder! 510 surfski kajakk er også meget stabil, noe som gjør den til et flott valg for både erfarne og uerfarne padlere.

Med et justerbart fotbrett og ergonomisk utformet sete, kan du tilpasse kajakken til din egen kropp og padlestil. Det gjør det mulig for deg å padle lengre og hardere uten å bli sliten eller få vondt. Sittekomforten i Nelo sittebrønn (cockpit) er foretrukket av mange av våre ansatte som padler mye.

Nelo 510 surfski er også svært robust og takler også røffe forhold på vannet med sin utmerkede sjødyktighet med sitt lave tyngdepunkt. Enten du er en erfaren padler eller nybegynner, vil denne kajakken gi deg verktøyet for å håndtere alt fra flatt vann til høye bølger.

Kjøp din Nelo 510 surfski i dag og oppdag en ny verden på vannet i kajakk!

  • Lengde: 510 cm
  • Bredde: 55 cm
  • Bredde cockpit (sittebrønn): 40 cm
  • Avstand fra sits til justerbart fotbrettt: 86 - 103 cm
  • Stability class: 10
  • Konsruksjon: 1 PE (Polyethylen)
  • Vekt: ~20 kg