Bondi 8 WIDE Herre

Bondi Wide i ny og forbedret utgave med mer slitegummi og videreutviklet helkappe. Ønsker du max demping er Hoka Bondi 8 WIDE til herre skoen! Meget populær fra alt til mengdetrening, gåtur og på jobb.

Dropp: 4 mm | Vekt: 302 g | Wide 2E

Farge: BLACK/WHITE

195719639082
2 199,-

B+ Kundeklubb
Som medlem av Kundeklubben får du tilgang til eksklusive tilbud!

Bli medlem

Farge: BLACK/WHITE

  Sjekk lagerstatus i butikk
Lagerstatus i nettbutikk:   På lager

Bondi Wide er og blir en av Hokas mest populære modeller. Med sin karakteristiske HOKA-komfort, stilrene design og brede bruksområde er den å se på mange føtter. Vi er nå kommet til den åttende versjonen av modellen oppkalt etter en av verdens mest populære strender, Bondi Wide skuffer ikke!

Hoka Bondi 8 WIDE til herre har fått et enda mykere og mer komfortabelt mellomsåleskum. For å beholde stabiliteten har plattformen og sålebasen blitt noe bredere. Det gjør Bondi Wide til en stødig og trygg sko. Helen er strekt noe lenger ut bak for å ta i mot støtet man utsetter kroppen ved landing på en enda mer skånsom måte. Samtidig skaper det en svært dynamisk overgang til frasparket.

Yttersålen har fått noe mer slitegummi som forlenger levetiden og bevarer holdbarheten på sålen.

Overdelen er 100% vegansk - en engineered mesh som puster godt. En godt paddet tunge gir masse komfort over vristen. Hælkappen er ny og tilbyr en god sofa som låser helen godt på plass. Veldig komfortabelt!

Hoka Bondi 8 WIDE til herrer er den perfekte modellen for deg som skal løpe eller gå langt og lenge på hardt underlag. Holder man seg på underlag som asfalt, grusvei og tredemølle vil du ha masse glede av disse skoene!  I tillegg er den med sin komfortable støtdemping og god stabilitet kanskje Hokas aller beste sko for lange dager på hardt gulv.

  • Dropp: 4 mm
  • Vekt:  302 g (US M 9.0 / EU 42 2/3)
  • Sålehøyde: 29 mm (forfot) / 33 mm (hel)
  • Passform: Wide 2E; 3-4 mm bredere over lest, mer romslig over vrista og i tåboksen, større åpning når du skal komme nedi skoen
  • Pronasjon: Normal
  • Kategori: maks dempet mengdesko til trening fritid og jobb.

Vedlikeholdstips HOKA