Carbon X 3 Dame

Videreføring av den godt omtalte langdistanseskoen, Carbon X 2. Det er vanskelig å lage en sko som er lett, responsiv og rask, samtidig som den er beskyttende mot underlaget og gir deg en komfortabel opplevelse. Med Carbon X har HOKA klart dette. Utgave 3 av Carbon X til dame har flere oppdateringer, og vi mener det er den beste utgaven til nå!

Dropp: 5 mm | Vekt: 188 g | Lest: Smal (B) 

Farge: WHITE / FLAME

Dette produktet finnes ikke lenger i vårt sortiment, men ta gjerne kontakt så hjelper vi deg med å finne et alternativt produkt.

Videreføring av den godt omtalte langdistanseskoen, Carbon X 2. Det er vanskelig å lage en sko som er lett, responsiv og rask, samtidig som den er beskyttende mot underlaget og gir deg en komfortabel opplevelse. Med Carbon X har HOKA klart dette. Utgave 3 er har flere oppdateringer, og vi mener det er den beste utgaven til nå!

Både ny mellomsåle og ny overdel er vi sikre på at Hoka Carbon X 3 til dame skal drive deg raskt og trygt fremover! Dette blir gøy!

Overdelen er av premium materiale. Det strikkede materialet gir en svært komfortable følelse samtidig som foten sitter godt på plass. Den er flexible nok til å gi en bred fot nok komfort. Forlenget helpute gjør den enkel å ta på, samtidig som akillessenen tas godt vare på. 100% vegan.

Mellomsålen er ProFlyX. Med ProFlyX finner vi nå et nytt mellomsåleskum sammenlignet med forgjengeren. Dette skummet tilbyr enda bedre energiretur og en eksplosiv stegavvikling. Sammen med karbonplaten plassert langt ned mot bakken skaper dette god fremdrift og lar deg drive fremover kilometer etter kilometer.

Yttersålen består av et gummiert skum som gir god kontakt med underlaget og en effektiv stegavvikling. Carbon X 3 trives best på fint underlag som asfalt, tredemølle og tartandekke. Grus og spisse steiner vil slite hardt på sålen.

Carbon X 3 er en ypperlig sko til lange treningsøkter og løp, på asfalt og annet fint underlag. Den kommer aller mest til sin rett på distanser fra halvmaraton til 100km. Meldt deg på maraton? La Carbon X 3 være med på reisen. Den vil ikke skuffe deg!

  • Dropp: 5 mm
  • Vekt: 188 g (US W 7,0 / EU 38 2/3)
  • Sålehøyde: 25 mm (forfot) / 30 mm (hel)
  • Passform: Smal (B) 
  • Pronasjon: Normal
  • Art. #: 1123193-WFM