Pulsklokker

Pulsklokke er i dag egentlig helt feil navn på dette produktet. Tidligere tok du på deg pulsklokken når du skulle ut og trene, og målte egentlig bare puls og tid. Nå med dagens teknologi, er dette et treningsverktøy som gir deg ufattelig mye informasjon.

For mange av oss er kanskje det viktigste at det også er enkelt, enten du henter ut informasjon direkte på klokken eller at du svært enkelt parrer klokken med mobilen eller pc’en (da får du ut enda mer).  Vi lover, dette får du til!

På klokkene litt opp i pris, åpner det seg en verden de fleste av oss blir overrasket over.
Hvor langt, hvor fort, kart hvor du har vært, høyde, puls etc forventer vel kanskje de fleste i dag, men at du får meget god informasjon om løpsteknikk, restitusjon, søvnmønster, fremgang osv er også nyttig i din trening.
Nå holder det vel?
Neida, på klokken kan du hvis du vil, se hvem som ringer, lese sms, nyheter, været osv. Glemte vi å nevne at du også kan koble deg opp mot f.eks Strava der du kan konkurrere med hele verden? Eller at de hjemme kan, hvis du vil, vite hvor du er.

Egentlig er det så enkelt at det er så mange muligheter at jobben blir å velge bort det du ikke er interessert i.

PS! På sykkelcomputere er det enda mer informasjon.  Du trenger blant annet ikke å bekymre deg for å rote deg bort lenger, klokka finner veien.  

Det aller viktigste med dette verktøyet er at de aller fleste av oss blir motivert til å komme oss ut, det er rett og slett morsomt!

 

Leketøy?

Se alle >>