Samarbeidsavtaler

Dersom du er medlem av idrettslag eller bedrifter med rabattavtaler i Bull Ski & Kajakk vil du nå kunne knytte deg opp til bedriften din gjennom 'Min side'. 

For å aktivere 'Samarbeidsavtalen' i nettbutikken må du fullføre registreringen av en B+ Kundeklubb-bruker. Da aktiveres menyen Samarbeidsavtaler øverst på "Min side". Her kan du nå velge din klubb/bedrift i nedtrekksmenyen og benytte koden du har mottatt via din klubb eller bedrift.

Steg for steg guide:

1. Register deg som B+ medlem

For å få tilgang til samarbeidsavtalene våre må du ha registrert en B+ profil. Dette kan du gjøre med å trykke på  'Bli medlem' på pop-up'en når du går inn på siden. Du finner også en knapp nederst på siden til venstre dersom du ikke får opp pop-up'en. Her er også en lenke til registeringssiden: Bli medlem 

Har du alt en bruker i nettbutikken, men du ikke er B+ medlem?

Dersom du alt har en bruker ikke nettbutikken, men får ikke opp 'Samarbeidsavtaler' på 'Min side' i nettbutikken. Så er du ikke B+ medlem. Du finner enklest en 'Bli medlem' knapp nederst på siden til venstre eller på 'Min side', eventuelt bruk denne lenken: Bli medlem

2. Knytt deg opp til din bedrift/idrettslag

Når du har registrert deg som B+ medlem vil du bli sendt til min side. Der vil du nå se at det har dukket opp en mulighet for å knytte deg opp til idrettslag eller bedrift gjennom en registreringskode du har fått av din bedrift/ditt idrettslag. Dersom du ikke har fått denne kontakt dem for å få tak i denne. 

Du velger din bedrift/idrettslag fra nedtrekks-menyen og deretter skriver inn registreringskoden. Dersom du er medlem av flere av våre samarbeidspartnere kan du legge til flere. 

Nettsiden vil nå huske at du er medlem, så lenge du er innlogget. Du finner tilbake til medlemssiden til din bedrift/idrettslag på 'Min side' eller som en del av hovedmenyen. 

Idrettslag og bedrifter uten avtale kan kontakte oss for søknad om avtale.