Høst-
salget

V7

Stødig, solid og rask surfski i stiv plastkonstruksjon. Vanntett skott for dagstur og kortere overnattingsturer. Utstyrt med standard surfski-ror, "kick-up" rudder kan ettermonteres (ekstrautstyr). Bærehåndtak i cockpit for enkel bæring

Bygg din pakke under, husk at åren er motoren og har stor betydning for padleopplevelsen. Vi anbefaler wingåre til alle treningskajakker, inkl. surfskis. Leash er obligatorisk tilleggsutstyr til surfski. En dedikert padlevest gir deg bevegelsesfrihet. Ta gjerne kontakt på Chat telefon eller e-post om du er usikker på valg av åre eller annet.


Husk at vi leverer til i hele Fastlands-Norge

Se salgsbetingelser for mer info

19 990,-
15 500,-
Oppsummering

Surfski V7 Grey

Padleåre ingen åre valgt

Padlevest ingen vest valgt

Leg leash ingen leash valgt

Epic V7 er en surfski i lett rotasjonstøpt polyetylen. Den kombinerer Epic sine usedvanlige gode konstruksjoner med en holdbarhet du bare finner i plastkajakker. Til tross for det veier den bare 22,7 kg. Og med en bredde på 54 cm, er den like stabil som V8 og samtidig en kjapp treningskajakk som passer alle. Samme utstyr som i alle Epickajakker, med karbon fotbrett og pedaler, og Epic sin nye ‘’bailer’’ som lett kan stenges og åpnes for å drenere ut vann. V7 kommer i tillegg til dette med en vanntett lasteluke bak på hele 100 liter. Dette er en kajakk i klasse for seg.

 

  • Lengde: 520 cm
  • Bredde: 54 cm
  • Vekt: 22,7 kg
  • Bæreevne: 135 kg
  • Bredde cockpit (sittebrønn): 42 cm
  • Volum skott: 42 liter

Passer padlere mellom 145 cm og 201 cm

Brukermanual (*.pdf)