Alle modeller

Hoka Clifton 8

Vår bestselger gjennom flere sesonger er Hoka Clifton 8 som er en fjærlett, men samtidig godt dempet løpesko for fast underlag.

Clifton er Hoka sin klart bestselger de siste 5 årene. Utgave #8 har helt ny mellomsåle og en forbedret overdel. Et lettere EVA-skum som beholder den særegne Hoka One One støtdempingen, samtidig som den tåler mer belastning. Komfort og beskyttelse du ikke finner andre steder!

Overdelen er en engineered mesh som kombinerer støtte, fothold og pusteegenskaper på en svært god måte. Hælkappen har en anatomisk akilles konstruksjon som er ekstra skånsom for hælsenen.

Tungen på Hoka Clifton 8 er ekstra polstret og festet i resten av overdelen for et mykt og trygt fothold.

Clifton 8 egner seg, i likhet med sine forgjengere, best på asfalt, grus og tredemølle. Fungerer også godt på tørre, fine stier – men ikke optimalt hvis underlaget er sleipt og vått.

Fantastisk treningssko for alle som ønsker god komfort, være seg om det er lange løpeturer på hardt underlag eller en gåtur i nabolaget! Også ypperlig som en fritidssko eller for harde underlag i hverdagen generelt.

Hælkappen er forsterket fra forrige utgave.

Selvfølgelig finnes også Clifton 8 i Wide utgave med 3-4 mm bredere lest, mer romslig over vrista og i tåboksen, større åpning når du skal komme nedi skoen.