Mange i Bull er mye ute på tur, trening eller konkurranser i løpet av de ulike årstidene.
Dette gjør at vi tester og bruker det vi selger mye, tildels også i ”ufyselige” forhold. Satt litt på spissen er jo egentlig det aller viktigste hva vi har på oss. Ingen er vel så ivrige eller så glade i å være ute at det overskygger det å fryse fra start til slutt.

Bull skiller seg nok noe ut i forhold til resten av sportsbransjen når det gjelder bekledning. Klær som vi selger skal ikke bare se bra ut og følge motebildet, vel så viktig er at det også har en funksjon, og at vi i Bull kan stå inne for at det ”virker” innefor de varegruppene vi selger: Ski, Løp, Kajakk og Sykkel.

Kjøp kvalitet istedenfor kvantitet, og kjøp klær du kan bruke innenfor flere aktiviteter og til ulike årstider.

Det er her dere som kunde kan spare mye penger. Kjøper dere riktige basisplagg av god kvalitet, kan samme plagg brukes til flere forskjellige idretter og til ulike årstider.

Eksempler:
Kjøper du en tykk og varm skalljakke som er fôret, er den helt super på (kun) kalde vinterdager. Kjøper du en tynn, lett jakke, med mulighet for lufting i siden og som er vanntett, bruker du jakken hele året til mange ulike aktiviteter. Én tynn dunjakke (kanskje den du bruker til hverdags) i tillegg, og du har bekledning omtrent til all slags vær. 

Kjøper du en tykk ski overtrekksjakke, er den super på kalde dager, mens en lett, vindtett jakke også kan brukes på løpeturene høst og vår, du må bare bruke litt varmere undertøy på vinteren.

Et fantastisk produkt som for noen er ”sært”, er regnshorts til sykkel. Genial utenpå sykkelbuksen (det er det mange som har skjønt det), men faktisk like bra en regnværsdag utenpå løpetightsen eller vintertightsen på ski (hvis du går på ski i regnvær!).  

Gode vanter i ull eller silke til å ha inne i hansker på vinteren, er gode også å ha inne i tynne sykkelhansker en kald vårdag.

Spør oss gjerne om gode råd når det gjelder bekledning, vi har brukt det aller meste vi selger i butikken. Lover vi har testet mye som ikke virker også, heldigvis for dere finner du ikke dette i våre forretninger. 

 

Våre favoritter

Finn din favoritt >>